Løbebånd

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for: Apuls.dk

Løbebånd giver mulighed for træning i al slags vejr. Hvor du måske fravælger løbeturen, hvis der er glat udenfor eller regnen vælter ned, så er løbebåndet altid klar til en løbetur. Er der forskel på resultatet? Næh tværtimod, så har du nøjagtige tal på din træning, ved brug af løbebånd. Løbebånd er måske endda lidt mere effektivt, fordi du kan køre i samme tempo, uden vindmodstand, bump på vejen og omveje.

Løbebånd fås i forskellige versioner, nogle har flere funktioner end andre. Her gælder det om at afdække sit behov. Men de fleste kan nok godt nøjes med en af de billigere modeller.

Løbebåndet er perfekt, hvis du har været ramt af en skade. På løbebåndet kan du indstille en fast hastighed og får derfor ikke sat hastigheden op til det du plejede, som det f.eks. kan ske ude i naturen.

Løbebåndet er perfekt til intervaltræning. Sæt hastigheden op og hold hastigheden, det får pulsen op. Efter 5 minutter, kan du evt. sætte hastigheden ned igen og tage 5 minutter i lavere hastighed.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Noget andet der får pulsen op, er ved at justere hastigheden op i korte intervaller, så du går fra langsomt til hurtig, på kort tid.

Måske du også kunne være interesseret i en Romaskine?